حمل و ارسال بار به آفریقا
آفریقا دومین قاره بزرگ در جهان است که از شمال به دریای مدیترانه و از شمال شرق به کانال سوئز و دریای سرخ متصل است. این قاره اتصالات بسیاری به راه های آبی داشته مانند اتصالات شرق به خلیج عدن، جنوب شرق به اقیانوس هند و غرب به اقیانوس اطلس. به دلیل پیشرفت سریع و چشمگیر آفریقا، کشورهای این قاره نیاز بسیار شدیدی به انواع کالا، صادرات و واردات پیدا کرده و در طول سال های اخیر با افزایش 107 درصدی روبرو شده است که این بازار را برای صادرات ایران بسیار مهم کرده است.
انواع روش های حمل بار به آفریقا
برای ارسال محموله به آفریقا از روش های مختلفی می توان استفاده کرد که با توجه به شرایط و بودجه شما انتخاب می شود و روشی پیشنهاد می شود که از هر نظر امنیت لازم را برای ارسال بار به آفریقای جنوبی داشته باشد. بر اساس نوع محموله و شرایط آن کارشناسان ما بهترین روش حمل و نقل را به شما پیشنهاد می دهند تا انتقال کالا و محموله به بهترین شکل برای شما انجام شود. در ادامه انواع روش های ارسال بار به آفریقا بررسی شده است.
حمل هوایی بار به آفریقا
با استفاده از ارسال بار به صورت هوایی می توانید کالای خود را با سرعت بیشتری به کشور مورد نظر در قاره آفریقا ارسال کنید. برای انجام این روش، ابتدا تمام مدارک لازم را آماده کنید و سپس کالای خود را به فرودگاه امام خمینی در تهران ارسال کنید. پس از تکمیل مراحل اداری و پرداخت هزینه، کالای شما از فرودگاه تهران به آفریقا ارسال خواهد شد. این روش دارای هزینه بالایی است اما اگر از نظر مالی محدودیت ندارید، روش حمل و نقل هوایی بسیار گزینه مناسب و ایمنی برای شما است.
حمل دریایی بار به آفریقا
استفاده از حمل و نقل دریایی یکی از روش های اقتصادی برای ارسال بار به آفریقا است که در این روش به جای ارسال کالاها به فرودگاه، آنها به یکی از بنادر ایران ارسال شده و پس از تکمیل مدارک و مراحل گمرکی، کالاها به یکی از بنادر مقصد در آفریقا منتقل می شوند. در این روش هزینه ارسال کالا به مقصد بسیار مناسب است اما در نظر داشته باشید که باید زمان بیشتری را برای دریافت کالا در مقصد باید صرف کنید. به همین دلیل برای افرادی که نیاز به ارسال سریع دارند، استفاده از روش دریایی توصیه نمی شود. همچنین اگر قصد ارسال کالا با حجم و وزن بالا از ایران به آفریقا با هزینه مناسب را دارید، روش دریایی بهترین روش و انتخاب شما خواهد بود.
حمل زمینی بار به آفریقا
قاره آفریقا دارای مرزهای آبی بسیار زیادی بوده و به همین دلیل از طریق روش زمینی، ارسال کالا به کشورهای این قاره امکان پذیر نمی باشد. بنابراین بهترین روش های ارسال بار به آفریقا، روش های هوایی و دریایی می باشد. برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره مندرج در سایت تماس حاصل نمایید.
هزینه ارسال بار به آفریقا
هزینه ارسال بار به آفریقا به نوع کالا، روش حمل (هوایی یا دریایی)، ارزش کالا، نرخ ارز، ابعاد آن و موارد دیگر که وابسته به قوانین گمرکی است، بستگی دارد. اگر در زمینه صادرات فعال هستید بهتر است ابتدا با یک شرکت باربری بین المللی معتبر برای ارسال هوایی یا دریایی به آفریقای جنوبی مشورت کنید و سپس اقدام به ارسال بار نمایید. دانشجویان و اشخاصی که به آفریقای جنوبی مهاجرت کرده اند نیز برای ارسال لوازم شخصی خود می توانند از خدمات حمل و نقل بین المللی تجارت بار جهانیان استفاده کنند.
هزینه نهایی بعد از تعیین موارد گفته شده و نرخ ارز به قیمت روز به شما اعلام می شود.
بندرهای مهم آفریقا برای حمل بار
آفریقا دارای بنادر تجاری مهم می باشد که نقش موثری در حمل و نقل بین المللی داشته که در ادامه به تعدادی از معروف ترین بنادر تجاری آفریقا اشاره کرده ایم:
بندر Dakar
بندر داکار قاره های آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، غرب آفریقا و اروپا را به یکدیگر متصل کرده و به همین دلیل دارای محبوبیت بسیاری است. این بندر در ساحل غربی قاره آفریقا واقع شده و پنجمین بندر مهم آفریقا شناخته می شود. بسیاری از بارها به این بندر به عنوان مقصد ارسال می شوند که از بندر عباس در ایران به بندر داکار در آفریقا امکان ارسال بار وجود دارد.
بندر Port Said
پورت سعید بندری در ساحل مدیترانه و شمال شرق مصر که در انتهای شمالی آن آبراه سوئز و کرانه غربی آن دریای سفید و دریاچه منزله قرار گرفته است. پورت سعید دومین بندر مصر بعد از اسکندریه شناخته می شود و دارای یک لنگرگاه مصنوعی زیبا و ساختمان هایی با سبک اروپایی است. پورت سعید به عنوان بزرگترین ایستگاه بارگیری ذغال سنگ جهان شناخته می شود و دارای دو نیروگاه گازی، صنایع کامپیوتری، تولید، چاپ و تاسیسات کشتی سازی می باشد.
بندر Mombasa
مومباسا در کنیا یکی از مهم ترین بنادر آفریقا بوده که صادرکنندگان و تجار بزرگ ایرانی به دنبال تجارت و مبادله کالا از این طریق هستند. بنادر این شهر شامل بندر کیلیندینی، پورت رایتز، بندرهای قدیمی در قسمت شرقی جزیره مومباسا و همچنین بندر تودور در شمال جزیره می شود که حمل بار از بندر عباس به این بندر حدود 15 تا 17 روز طول می کشد. این بندر دارای 16 اسکله عمیق، دو پایانه نفتی، اسکله های امن و اسکله های شناور برای کشتی های دریایی است.
بندر Djibouti
جیبوتی دارای سه اسکله در جنوب شرقی، شمال شرقی و شمال غربی است و همه اسکله ها از طریق راه آهن قابل دسترسی می باشند. این بندر تا فرودگاه بین المللی حدود ۷ کیلومتر فاصله داشته و ایستگاه هوایی اصلی برای کشورهای محصور در خشکی در اروپا و آفریقا می باشد.
بندر Dar es Salaam
بندر دارالسلام تانزانیا در ساحل اقیانوس هند و در بخش شرقی شهر دارالسلام واقع شده و مهمترین بندر تجاری به شمار می رود که دارای ظرفیت 4.1 میلیون تن برای کالاهای غیر مایع و 6 میلیون تن ظرفیت برای ذخیره یا جابجایی کالاهای مایع است. این بندر دارای تعدادی اسکله برای فرستادن محموله های عمومی، محموله های صنعتی از جمله ماشین آلات کشاورزی، کالاهای پزشکی، حبوبات و کالاهای فله و غلات و ارسال انواع روغن های خوراکی جامد و مایع است.
بندر Senegal
کشور سنگال در غرب آفریقا واقع شده و دومین بندر در غرب آفریقا پس از ابیجان محسوب می شود. در سال های گذشته به دلیل ثبات سیاسی سنگال، صنعت گردشگری آن رشد زیادی داشته و هر ساله گردشگران بسیاری را به خود جذب می کند.
بندر Mauritania
موریتانی در شمال غربی این قاره واقع شده و فضای توریستی بسیار جذابی دارد. موریتانی از غرب با اقیانوس اطلس و از شمال با صحرای غربی همسایه بوده و صادرات در موریتانی عمدتا سنگ آهن و ماهی است که بخش قابل توجهی از اقتصاد موریتانی را پوشش می دهد.
بندر دوربان
بندر دوربان واقع در آفریقای جنوبی دارای زیر ساخت های پیشرفته، ظرفیت بالا و موقعیت جغرافیایی استراتژیک در تجارت بین المللی می باشد و به عنوان دروازه اصلی حمل و نقل کالا به کشورهای جنوب و شرق آفریقا شناخته می شود.
روش های حمل بار به بندر دوربان شامل حمل دریایی به ویژه برای کالاهای حجیم، سنگین یا با حجم بالا بوده که برای حمل انواع بار ها از جمله مواد خام، ماشین آلات صنعتی و کالاهای مصرفی مورد استفاده قرار می گیرد. ارسال هوایی روش دیگری است که برای ارسال بارهایی که نیاز به تحویل سریع دارند، بسیار مناسب است و برای کالاهای سبک و ارزشمند بیشتر استفاده می شود. حمل ترکیبی روش آخر است که ترکیب حمل دریایی و زمینی است.
شرایط ارسال بار به آفریقا توسط تجارت بار جهانیان
لازمه ارسال بار به آفریقا داشتن یک برنامه ریزی دقیق، انتخاب روش مناسب حمل و نقل و رعایت مقررات و قوانین بین المللی می باشد. این فرآیند ممکن است با مشکلاتی مانند تاخیر در تحویل، ضرر و زیان در حمل و نقل و مسائل مربوط به گمرک و ترخیص کالا همراه باشد که برای ارسال راحت تر بهتر است مدارک لازم برای صادرات را تهیه کنید و روش انتقال را نیز انتخاب کنید. در ادامه برای تامین بیمه، رعایت مقررات و استاندارد های بین المللی نیز باید اقداماتی در نظر گرفته شود که شرایط مناسب را تجارت بار جهانیان برای شما برقرار می کند.
این شرکت یکی از بهترین مجموعه های ارسال بار به خارج از ایران و بارهای بین المللی تجاری، مسافری و شخصی است که دارای خدمات متنوع در زمینه حمل و نقل می باشد و به تکنولوژی های مدرن، خدمات انبار، کارکنان متخصص و... مجهز می باشد.