آشنایی با روشهای ارسال بار به ترکمنستان
به منظور ارسال بار به ترکمنستان مجموعه تجارت بار جهانیان به شما مشاوره لازم را ارائه می دهد. به طور کلی به سه روش می توانید بارهای خود را به کشور ترکمنستان ارسال نمایید.
باربری بین المللی تجارت بار جهانیان، امکان ارسال بار به تمام کشورها را فراهم آورده است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
حمل بار زمینی به ترکمنستان
بارهای سنگین و حجیم معمولا از طریق جاده های بین المللی و مرزی از ایران به ترکمنستان با خودرو و کامیون حمل می شوند. مسیرهای زمینی از کشورهای مجاور از جمله از ایران، افغانستان و از راه ترکمنستان عبور کرده و در واقع این مسیرها شامل مرز گرگان در ایران و مرز مرخ در ترکمنستان می شوند.
حمل بار دریایی به ترکمنستان
در صورتی که بار شما باید با کانتینرها ارسال شود، می توانید از حمل دریایی از بندرهای جنوبی ایران به بندرهای ترکمنستان استفاده نمایید. بنادر دریایی مانند بندر ترکمن باشی مخصوص حمل بارهای بزرگ از طریق دریای خزر بوده و این روش به خصوص برای تجارت با کشورهای آسیای میانه و اروپا مورد استفاده قرار می گیرد.
حمل بار هوایی به ترکمنستان
همچنین شما می توانید به منظور حمل بار خود از طریق فرودگاه های بین المللی ترکمنستان اقدام کنید که یک روش سریع و کارآمد برای حمل بارهای ارزشمند و حساس به شمار می رود. فرودگاه بین المللی عشق آباد و فرودگاه بین المللی ترکمن باشی از مهمترین فرودگاه های ارسال بار به ترکمنستان محسوب می شوند.
مسیرهای زمینی برای ارسال بار از ایران به ترکمنستان
یکی از مسیرهایی که می توانید بارهای خود را به کشور ترکمنستان ارسال نمایید، مسیر ریلی است. معمولا حمل ریلی به ترکمنستان از ایستگاه های بندر عباس، تهران، مشهد ، اینچه برون و سرخس انجام شده و تجارت بار جهانیان از آنجایی که دارای نمایندگی در کلیه ایستگاه های ذکر شده می باشد، خدمات بارگیری واگن و امکان بارگیری در دیگر ایستگاه های راه آهن را برای مشتریان عزیز فراهم کرده است.
دیگر مسیری که می توان در روش زمینی برای ارسال بار به ترکمنستان انتخاب کرد، مسیر جاده ای است که معمولا به شهر عشق آباد کالاهایی نظیر انواع میوه، مواد غذایی و صیفی جات با تریلی های یخچالی به صورت مستقیم ارسال میشود. با استفاده از انواع تریلی یخچالی و چادری می توانید بدون دغدغه، سریع و ارزان به ترکمنستان حمل بار داشته باشید.
آشنایی با فرودگاه های بین المللی در ایران و ترکمنستان
فرودگاه های بین المللی ترکمنستان شامل موارد زیر است:
- فرودگاه داشاغوز
- فرودگاه کرکی
- فرودگاه ماری
- فرودگاه ترکمنآباد
- فرودگاه ترکمنباشی
و فرودگاه های بین المللی مستقر در ایران به شرح زیر هستند:
- فرودگاه بین المللی امام خمینی تهران
- فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد مشهد
- فرودگاه بین المللی شهید دستغیب شیراز
- فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز
- فرودگاه بین المللی کیش
- فرودگاه بین المللی اصفهان
- فرودگاه بین المللی شهید قاسم سلیمانی اهواز
- فرودگاه بین المللی لار
- فرودگاه بین المللی ساری
مهمترین بندر ترکمنستان که در زمینه صادرات و واردات کالا فعالیت دارد؟
بندر بین المللی ترکمن باشی بزرگترین بندر و بندر اصلی ترکمنستان محسوب می شود که در ساحل شرقی دریای خزر واقع شده و دارای یک پایانه کشتی بوده که شهرهای باکو در آذربایجان، اکتائو در قزاقستان و آستاراخان در روسیه را به هم وصل می کند. از آنجایی که این بندر در مسیر تجاری اروپا، قفقاز و آسیا قرار دارد، در تمام طول سال پذیرای کشتیهای تجاری و باری بوده و از آن به عنوان دروازه دریایی یاد می کنند. این بندر یک مرکز حمل و نقل بزرگ است که ارسال بار دریایی به آن محدود به ایران نبوده و از دیگر بنادر همچون، ماخاچ قلعه، باکو، آستاراخان و دیگر بنادر حوزه دریای خزر به بندر ترکمن باشی کالا ارسال میشود. همچنین بندر بین المللی ترکمن باشی دارای نقاط بندر کنار، آلاجه و اکرم برای صادرات نفت و فرآورده های نفتی نیز می باشد.
از ایران به منظور ارسال کالاهای فله و تناژ بالا می توان از حمل بار دریایی به ترکمنستان استفاده کرد و حمل کانتینری از ایران به بندر ترکمن باشی معمولا انجام نمیشود. حمل دریایی از کلیه بنادر حمل و نقل مانند بندر امیرآباد، بندر انزلی و بندر آستارا امکان پذیر بوده و بازرگانان میتوانند با بهترین نرخ بارهای خود را به این کشور ارسال نمایند.
ارزان ترین روش حمل بار به ترکمنستان کدام است؟
حمل ریلی و جاده ای به ترکمنستان از ایران، بسیار به صرف تر از سایر روش های ارسال بار بوده و از میان این دو روش نیز حمل ریلی ارزانتر از حمل جاده ای به ترکمنستان می باشد. البته بارهایی که حجم صادرات آنها حداقل یک واگن یا حداقل 40 تن باشد، از طریق حمل ریلی ارسال می شوند و صرفه اقتصادی دارند. برای بارهای کمتر از این مقدار، حمل ریلی چندان مقرون به صرفه نبوده و حتی ممکن است معادل با هزینه ی حمل جاده ای به ترکمنستان شود.
چند روز زمان لازم است تا بار ارسالی از ایران به ترکمنستان برسد؟
اگر بار خود را به شیوه هوایی به ترکمنستان ارسال کنید، بعد از تحویل بار به فرودگاه ۳ الی ۴ روز زمان می برد تا بار شما به مقصد ترکمنستان برسد.
همچنین اگر حمل دریایی را برای ارسال بار خود انتخاب کنید، کالای فله و کالاهای بسیار بزرگ شما از زمان بارگیری کالا و دیگر مسائل بندری چیزی بین 3 تا 6 روز زمان می برد تا به ترکمنستان ارسال شود.
مسیرهای زمینی ام چندان امور گمرکی و پیچیده ای ندارند و حدود 10 روز زمان می برند تا به مقصد مورد نظر شما برسند.
تمامی روزها به صورت حدودی ذکر شده اند و ممکن است برای هر باری پروسه اداری زمان بر باشد، بنابراین برای کسب اطلاعات دقیق تر با مجموعه تجارت بار جهانیان تماس حاصل نمایید.
هزینه ارسال کالا به ترکمنستان چگونه قیمت گذاری میشود؟
هزینه ها بر اساس مسافت، نوع بار و نوع وسیله نقلیه محاسبه می شوند. برای مثال محدودیت های مرزی و گمرکی در حمل بار جاده ای تاثیر گذاشته و قیمت نهایی را تغییر می دهد.
اگر بار به شیوه هوایی به ترکمنستان فریت شود، هزینه آن به وزن و حجم بار بستگی داشته و عواملی نظیر نوع خدمات و مسافت پرواز قیمت نهایی را دستخوش تغییر می نمایند. اما اگر ارسال بار به شیوه دریایی صورت گیرد، هزینه حمل بار دریایی بر اساس حجم و وزن بار، نوع کانتینر و مسافت محاسبه می شود. همچنین نوع خدمات FCL یا LCL نیز برای تعیین قیمت نهایی مهم است.
برای کسب اطلاعات دقیق تر و محاسبه هزینه های کلی، توصیه می شود با شرکت حمل و نقل بین المللی تجارت بار جهانیان تماس بگیرید.
آیا بارهای ارسالی به ترکمنستان بیمه میشوند؟
بیمه حمل و نقل در مواقع اضطراری یا وقوع حوادث به مشتری کمک کند و اطمینان حاصل می نماید که بروز هرگونه حادثه مانند دزدیده شدن، آتش سوزی، تصادفات و… خسارت بار را جبران می کند که در این شرایط باید بیمه مناسب برای حمل بار انتخاب شود.
شرکت تجارت بار جهانیان بیمه نامه معتبر بین المللی برای تمامی بارهای ارسال شما صادر می نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر با دفتر شرکت تماس حاصل کنید.